Freddy CW 210 Fixar storgädda!

05 20 väckar klockan ringer, Adam är väääällldddiiiigggttt trött vill sova pappa. Jag viskar, Kristoffer kommer snart, han ställer sig upp ja vi ska fiska härligt pappa. Oj oj oj vad stolt man är! ;)

Det ös regnar när vi kommer ut Adam styr båten mest hela dagen ett 10 timmars pass.

Vi fiskar järnet Kristoffer ska få lära sig lite nya tekniker idag och jag talar om hur jag lärt mig leta genom åren. Och det ger utdelning Kristoffer har ett öga för det här det klipper ganska omgående på en del mindre gäddor. Härligt det finns liv förutsättningarna är perfekta.

Efter tag hittar vi det vi söker och det är hett! Jag bara väntar på att det ska hända, att det smäller tungt.

Pang det böjer sig i spöt för Kristoffer! En snipa på 0,5 kg kommer mot oss med en Stor virvel bakom….. Lugn skriker jag lyft INTE upp spöt!!!

Han lyssnar han såg den inte, den mindre gäddan simmar under båten och den större ser vi simmar efter…….. PANG det smäller tungt HÄRLIGT!!! Den mindre har släppt, den större gäddan valde draget hur stor är chansen,,,,,,,?

Spöt går i tung båge kampen är i full gång jag slänger mig på håven Adam står med stora ögon och ser på.

Madammen landas ;) Yama Gunki spö och Super Freddy Catwalk i en grym Mälar färg !!

105 cm 7300 gram Nice fight ;)

Adam har precis lärt sig att fiska helt själv nämligen att kasta! Och idag fick han sina 2 första gäddor på egna kast Pappa är så jäkla stolt att en tår föll och rulla efter kinden. Adam var minst sagt SJUKT GLAD!!!

Grattis Adam!

Så underbart 5 år 10 timmar på sjön men han klara det GALANT! Med regn och allt så super mega stolt!

Vi fortsatte fiska järnet och Kristoffer missar en stor gädda på Illex jigg en abborr liknande jigg, med orange paddel stekhet! Jag missar senare en jätte abborre på samma jigg vi hade stinger och ja allt man ska ha men det hjälpte inte denna gång…. Synd!

Dagen fortsätter med kannon väder jag lägger ett kast mot en brant som ser fin ut och låter mitt Super Freddy Catwalk, en grön färg igen med röda streck, Ålands färgen sjunka och tar hem det oregelbundet med långa vevstopp.

Då försvinner draget fullständigt och kampen börjar det är TUNGT!! Härligt mitt diliverance spö från Illex får bekänna färg inga som helst problem det har en grymt bra ryggrad super kul att drilla fisk på detta!

102,5cm 8000gram tjockis!

Underbart att känna tung gung!

Nu längtar man bara tills nästa tur och att vara med bra kamrater! Och Super Freddy Catwalk kommer garanterat finnas med på kommande turer!

/Jonas

Tillbaka